RETOURBELEID

Laatst bijgewerkt op 15-02-2024

*1. Retourperiode:*
– Klanten hebben het recht om producten binnen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren voor een terugbetaling of omruiling, mits de producten in originele staat verkeren.

*2. Voorwaarden voor retourneren:*
– De geretourneerde producten moeten ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn, met alle originele labels en verpakkingen intact.
– Klanten moeten een geldig aankoopbewijs kunnen tonen voor alle geretourneerde items.
– Producten die zijn gepersonaliseerd, op maat gemaakt of gedragen zijn, komen niet in aanmerking voor retournering, tenzij ze defect zijn bij ontvangst.

3. Retourprocedure:
* Bij levering van het product ontvangen klanten standaard een retourformulier en retourlabel in het pakket.
* Klanten vullen het retourformulier naar behoren in en sturen dit samen met de te retourneren producten terug, waarbij ze de retoursticker gebruiken om het pakket te verzenden.
* Na ontvangst en controle van de geretourneerde producten zal een terugbetaling worden verwerkt binnen 7 dagen via de oorspronkelijke betaalmethode.
* Indien er tijdens de controle iets niet overeenkomt of ontbreekt, neemt onze klantenservice telefonisch contact op met de klant om de situatie te bespreken en verdere instructies te geven.

*4. Uitzonderingen:*
– In het geval van defecte of beschadigde producten bij ontvangst, neemt onze winkel de verantwoordelijkheid op zich voor de retourkosten en biedt een volledige terugbetaling of vervanging aan.

*5. Auteursrecht en naleving van afbeeldingen:*
– Alle afbeeldingen en visueel materiaal op onze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

*6. Contactgegevens:*
– Voor vragen of opmerkingen over ons retourbeleid kunnen klanten contact opnemen met onze klantenservice via info@eventsalajesz.nl.

Dit retourbeleid is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Klanten wordt geadviseerd om regelmatig onze website te raadplegen voor updates.

Contact

NEEM CONTACT MET ONS OP